Cel mai rapid mod de a afla, fara a mai fi nevoie de consultarea manualului, daca un  cartus se potriveste cu echipamentul pe care il detineti este sa verificati, in descrierea produsului, daca regasiti modelul dumneavoastra de imprimanta. In cazul in care aveti inca dubii si nu sunteti sigur ca acesta este cartusul de care aveti nevoie, ne puteti suna si il vom gasi noi, imediat.
     O alta metoda prin care puteti afla modelul cartusului potrivit pentru imprimanta voastra este sa verificati codul de 3 sau 4 cifre din denumirea  de pe site si codul de pe cartusul din imprimanta, pentru a fi identice.
     ATENTIE! Deoarece, in ultima perioada, au aparut foarte multi producatori de cartuse compatibile, codul de pe cartuse poate fi diferit de la un producator la altul. Astfel, doar verificarea cifrelor din codul cartusului va poate oferi informatii suficiente pentru a alege modelul corect de cartus, cifrele fiind intotdeauna identice, indiferent de producator, si doar literele putand din cod putand fi diferite. 
   Pentru o cautare mai simpla pe site, puteti introduce in bara de search modelul de echipament pe care il detineti, obtinand astfel doar produsele compatibile cautarii voastre. De exemplu: HP 1020 , HP 125 sau Canon MP250, Canon ip7200 etc.