Inkark
Your Cart

Incarcare cartuse inkjet si laser pentru imprimante

      Cu o experienta de 15 ani in domeniu, echipa Inkark ofera servicii profesionale de incarcare cartuse inkjet si laser, pentru imprimante si multifunctionale marcile Canon, HP, Epson, Lexmark, Xerox, Brother, Panasonic, Kyocera, Minolta si Samsung. 

        Oferta de consumabile acopera toata gama de cartuse cerneala si tonere laser, avand posibiliatea de a se alege consumabile originale, compatibile, refill kit-uri sau optiunea de a se reincarcare. Incarcarea cartuselor cu jet sau laser se realizeaza cu cerneala si respectiv toner, caracteristice fiecarui tip de imprimanta jet, imprimanta laser sau copiator laser. Incarcarea cartuselor laser color se face cu toner testat in timp, pentru a asigura calitatea tiparirii si protejarea imprimantei.

  • Reincarcarea cartuselor pentru imprimantele cu jet de cerneala neagra, cyan, magenta si yellow se face pe loc, in maxim 15 minute

  • Reumplerea consumabilelor pentru imprimantele si copiatoarele laser se face in maxim 30 minute, in functie de tipul echipamentului.

  • Pentru anumite tipuri speciale de echipamente, termenul de incarcare se poate prelungi cu pana la 24 - 48 de ore. 

Se poate opta si pentru reconditionarea consumabilelor pentru imprimantele laser si copiatoare, inlocuindu-se principalele componente care prezinta uzura si scad calitatea imprimarii (cilindri, lame de stergere, pinioane).

Pentru utilizatorii care doresc sa-si incarce singuri cartusele, comercializam toata gama de cerneala refill si toner for use compatibile cu cele originale, inclusiv cerneala foto. Pentru toata gama de consumabile de printare inkjet si laser te asteptam si in magazinul Inkark din Clu, str. Caii Ferate nr. 11!

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul inkark.ro pe ShopMania