Inkark
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

16 Dec Cartusele compatibile
0 1969
 Ce sunt cartusele compatibile?  In ultima perioada, apare tot mai des notiunea “compatibil” atunci cand ne referim la cartusul pentru imprimanta, indiferent daca este un echipament cu cerneala sau laser.  Cartusele compatibile sunt cartusele produse de o terta parte si nu de producatorul original al imprimantei. Acestea sunt proiectate sa indepli..
16 Dec Gaseste cartusul corect!
0 1844
      Cel mai rapid mod de a afla, fara a mai fi nevoie de consultarea manualului, daca un  cartus se potriveste cu echipamentul pe care il detineti este sa verificati, in descrierea produsului, daca regasiti modelul dumneavoastra de imprimanta. In cazul in care aveti inca dubii si nu sunteti sigur ca acesta este cartusul de care aveti nevoie, ne p..
16 Dec Inlocuirea cartusului
1 2115
  De obicei, pentru schimbarea cartusului pentru prima oara la o imprimanta, este necesara studierea manualului de utilizare a echipamentului, insa, cu putina atentie, urmand indrumarile de mai jos, acest pas poate fi eliminat cu succes.  Cand se inlocuieste cartusul imprimantei ?   Atunci cand imprimanta listeaza fad, cu intreruperi, lipsesc c..
02 Dec Cartuse compatibile premium
1 1868
     Cartusul premium SKY este un cartuş cu calitate apropiata de cea a cartuselor originale. Este un produs premium, trecut printr-un proces de dubla testare, inainte de a fi scos pe piata, spre vanzare. Testele realizate individual de catre producator sunt comparate direct cu testele ISO si/sau testele de calitate OEM, pentru un plus de garanti..
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul inkark.ro pe ShopMania