Cartusul premium SKY este un cartuş cu calitate apropiata de cea a cartuselor originale. Este un produs premium, trecut printr-un proces de dubla testare, inainte de a fi scos pe piata, spre vanzare. Testele realizate individual de catre producator sunt comparate direct cu testele ISO si/sau testele de calitate OEM, pentru un plus de garantie în ceea ce priveste calitatea produselor comercializate. Astfel, dumneavoastra, cumparatorii, veti beneficia de un produs premium ce va protejeaza echipamentul si va asigura un print de calitate cu o capacitate de printare mai mare cu 30% fata de cartusele compatibile obisnuite.

Cartusele Premium Sky reprezinta nu numai o alternativa la produsele originale, dar ofera si un raport calitate-pret imbatabil, la care se adauga si GARANTIA PE VIATA.

Durata de utilizare a unui cartus  incepe din momentul desigilarii acestuia si a introducerii in imprimanta si tine pana la golirea cartusului. Avantajul folosirii cartuselor premium, prin comparatie cu cartusele compatibile obisnuite, este posibilitatea reincarcarii repetate, cu rezultate foarte bune in utilizare.